Cum revii la Eu dupa Noi?

Aparent este foarte simplu. La fel cum si-au revenit si celelalte milioane,miliarde de oameni ai  lumii dupa o despartire. Okay. Dar totusi  nu exista oare o tehnica miraculoasa ce  poate diminua procesul de vindecare? Sau macar timpul acela  petrecut gandindu-te la: Ce ar fi putut fi daca nu ar fi fost asa?

Des preferam sa ne imaginam  un loc in care sa fugim  de tot, sa uitam si  candva, sa ne intoarcem schimbati, vindecati si cu forte proaspete. Si apoi ne trezim din visare si constatam ca ranile sunt tot acolo, nu au disparut si nici nu dor mai putin. Si totusi, nu exista nici un leac ?

Nu. Se pare ca nu exista nici o tehnica minune si nici nu te poti ascunde de tine insuti.

Eu personal am trait o buna perioada de timp, dupa o despartire, in minciuna ca totul va fi bine. Ca suferinta cea mare a fost in momentul in care am ales sa plec de langa el iar tot ceea ce va urma dupa, va scadea usor intensitatea durerii din suflet. Evident, m-am inselat.

Adevarul este ca nu poti sa iti impui un timp de vindecare. Durerea nu se lasa cu una cu doua. Si cu cat vrei sa te faci bine mai repede, cu atat reprimi sentimentele de tristete, furie, iubire si lipsa de implinire. Iar toate astea vor rabufni la un moment dat, lansandu-te la pamant si golindu-ti  fiinta din nou .

Un om care sufera este un om care isi traieste viata. Nu este un om slab. Fiecare despartire este unica, de aceea, acum poate doare mai mult ca data trecuta sau poate mai putin decat va fi pe viitor. Totul cred ca are legatura cu sentimentele investite in timpul relatiei si legatura creata intre parteneri.  Poate ca in trecut ti-a fost mai usor sa-ti revii insa de data aceasta nu mai functioneaza aceeasi metoda.

Si relatia a fost diferita.

Dupa ce rupi o legatura cu cineva in care ai avut incredere si in care ti-ai sadit o parte din visuri te simti pur si simplu sleit de puteri si lipsit de importanta. Golit si de iubire. Fara perspectiva si fara un sens al vietii. In sinea ta mai este o flacara mica ce palpaie si-ti sopteste: Fii tare! Insa negura din jurul ei predomina si aceeasi negura te acapareaza si pe tine. Nici hainele nu-ti mai vin, nu mai esti interesat de sport si nici de o cafea cu prietenii.

Si este perfect okay sa te simti asa. Fiindca o parte din tine nu mai este unde esti tu! Este okay sa plangi. Sa plangi timpul frumos pe care l-ai petrecut cu acea persoana si toate bucuriile voastre. Sa plangi ca te simteai fericit la un moment dat. Sa plangi si sa lasi totul sa se duca. Acorda-ti timp sa plangi bine de tot ceea ce este de plans. Si singuratatea ta de acum, dar plangi totodata si fiindca va fi mai bine.

Fiindca va fi chiar de acum nu pare.

Accepta ca s-a terminat. Accepta ca suferi. Accepta ca poate azi nu ai chef  si usor usor lasa lucrurile sa se intample in jurul tau. Nu te ocupa excesiv de planuri. Nu vor face decat sa puna presiune pe o rana deschisa…si va durea. Lucrurile reluate pas cu pas  te vor face sa te simti mai bine. Azi ceva nou, maine tot asa.

Felicita-te pe parcurs. Cum ti-ai realizat un mic scop, ofera-ti o recompensa.

Meriti sa te bucuri tu pe tine. Esti tot ce iti ramane dupa ce cortina a cazut. Doar tu iti poti oferi adevarata iubire neconditionata. Si ai nevoie de ea ca de aer. In plus, iti va da incredere pentru mai mult. Meriti mai mult. Viata ne este data pentru  a face de toate in ea. Sa cercetam curiosi lumea, sa cadem, sa ne ridicam in lacrimi si sa continuam sa descoperim tot ceea ce nu cunoastem.  Este totul absolut natural. Sa ne bucuram pana la extaz si chiar sa mai si suferim uneori. De aceea spun: Va veni o noua fericire. Categoric. In timpul de asteptare nu putem decat sa ne cladim din nou, mai buni si mai complecsi.

Suntem oameni frumosi cu totii si ne putem crea vietile la fel de frumoase ca si noi.

jumping-1715

2 thoughts on “Cum revii la Eu dupa Noi?

  1. Foarte frumos spus si foarte corect! De curand am trecut prin asta si inca sunt in acest proces de vindecare… si da nu traiesti daca nu treci prin toate valurile vietii, cu bune si cu rele! 🙂

    Liked by 1 person

  2. Ceea ce am citit este o experienta prin care am trecut si eu si de aceea ma regasesc in cuvintele tale. Important este ca in final reusim sa mergem din nou cu capul sus si sa gasim drumul pozitiv. Timpul le rezolva pe toate…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s