Live simply. Laugh often. Love deeply

Suna perfect. Si totusi alegem sa ne intoxicam vietile cu vicii. Sa vedem defecte in cei din jurul nostru si de multe ori sa fim precauti cand vine  vorba de a iubi o persoana. De ce asa?

Pentru ca nu ne iubim complet pe noi insine.

Si totul incepe atunci cand auzim primul “Nu stii nimic! Ar trebui sa inveti sa faci mai bine!”.Uneori la varste foarte fragede.

Cand ai auzit tu primul “Nu ai facut nimic bun!”?

Nu exista persoana perfecta pe lumea asta. Suntem bombardati de exemple ideale in  media iar competitia din viata de zi cu zi ne afecteaza emotiile la niveluri foarte profunde.  Toate aceste mesaje, imagini si remarci ne saboteaza iubirea de sine si implicit increderea.

Si atunci cum sa mai  traim pur si simplu, sa radem des si din inima, iar  iubirea sa vina fara portie?

Cum te simti tu atunci cand primesti o observatie negativa din partea cuiva?

Eu, simteam ca mi se aprind calcaiele si tamplele in acelasi timp si totul se citea pe fata mea. Pe langa seria de cuvinte pe care le compuneam in minte, potrivite unui raspuns colorat, simultan se inregistra inca o infrangere a incercarii mele de a-mi exprima personalitatea. Ideile. Imi sabotam si propria inima caci in momentul in care vrei sa exprimi  orice in viata asta se  realizeaza   prin armonia mintii  cu inima.

Copilul din noi nu uita niciodata sa se joace.Dar nici nu uita  ca nu e bine sa gresesti.

Si uite asa, nici ca mai puteam vedea partea pozitiva a persoanei respective .

Un om care nu accepta ca orice greseala este doar o experienta si nimic mai mult, nu se accepta pe sine. Si cel mai trist, nu se iubeste suficient de mult incat sa se accepte.

Nu putem sa vedem paharul plin daca nu acceptam ca in viata suntem si buni si rai.   Dureros este ca prin aceasta gandire ii tinem la distanta si pe ceilalti, pur si simplu nu putem sa-i acceptam asa cum sunt si cautam mereu sa le vedem defectele.

In momentul in care vom accepta ca viata este doar un mare playground unde totul este permis, atunci vom fi liberi. Nu ne va mai deranja lumea exterioara fiindca in interior noi vom fi in echilibru.  Este singura cale de a trai liber. Acordandu-ti sansa sa gresesti. Si celorlalti .

Iubeste-te exact asa cum esti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s