Cum iubesc barbatii?

 

Sa mai scriem si despre barbati. Despre femei  vom scrie intotdeauna. O femeie iubita bine va avea intotdeauna  grija de barbatul ei. Iar un barbat nu iubeste neaparat prin cuvinte. Uneori nu mai e nevoie de ele.

Ca  atunci cand tu, ca femeie, ajungi acasa tarziu dupa o zi istovitoare. Cauti liniste. Intri in casa, lumina e difuza si linistea deja o simti. Iti doresti  sa arunci geanta si pantofii si nu te mai  te gandesti  decat  la urmatoarele cinci minute pe canapea.  Atunci apare el.  Iti ia geanta si o aseaza, dupa care te conduce de mana pe canapea. A ajuns mai devreme azi si a considerat ca te poate ajuta sa te relaxezi. Iti maseaza umerii, eliberand tensiunea. Incepe sa te sarute usor, adulmecandu-ti pielea.  I-a fost dor astazi de parfumul tau. Si-l vrea din nou pe el, peste tot. Te ia in brate si te poarta  in pat, intre asternuturi. Te dezbraca incet si faceti dragoste.  II este atat de  usor  sa te faca sa uiti de tot si de toate. Te pierzi in bratele lui.

II simti rasuflarea fierbinte pe pielea ta si ii auzi soaptele  “Esti atat de frumoasa! “. Si nu-ti mai doresti decat sa ramai acolo, intre asternuturi, pana  cand timpul se va sfarsi.

Te saruta din nou, iti musca buzele si iti spune cat de mult i-ai lipsit. Apoi merge la baie sa pregateasca tratamentul pentru femeia lui. Tu ramai intre asternuturi, pe perna lui, corpul tau vibrand inca  de placere. Te cheama la el. Ti-a pregatit o surpriza astazi. Buddha bar, spuma si lumanari.  Si voi doi. Atat.

Cunosti momentul cand privirea unei persoane spune mai mult decat ai putea scrie intr-un roman?  Nu poti minti cu ochii. Poti decat sa traiesti. Sa admiri. Sa iubesti.

Cand te iubeste un barbat nu mai conteaza nimic altceva. Un barbat stie sa scoata pasiunea si senzualitatea din femeia lui. In liniste. Decat el si ea. Nu are nevoie de o zi speciala. Pentru el fiecare zi e speciala. Si o face si pentru tine. Ca atunci cand dupa ce si-a terminat serviciul, face cumparaturile. Fara sa-l rogi. Cand iti cumpara cartea preferata. Cand nu-ti cumpara flori, insa iti face ceai, fiindca stie cat de mult iti place. Cand ajungi tarziu acasa si ti-a pus un iaurt pe coltul mesei.  Cand vrea sa stie ca ai mancat la pranz.  Cand adormi in bratele lui, si tot acolo te trezesti.

Asa iubesc barbatii, fara sa ceara nimic in schimb. Fiindca stiu ca o femeie fericita va da ea singura totul pentru barbatul ei.

3 thoughts on “Cum iubesc barbatii?

  1. Draga mea,unele din noi arucam geanta,pantofii si ne gandim la urmatoarele 5 minute pe canapea arzand de curiozitate sa vedem ce mai impartasesti tu cu noi,aici….

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s