As vrea sa te pastrez in viata mea…dar stiu ca tu nu mai poti ramane.

Da, as vrea…insa oricat de multe motive ti-as oferi acum, stiu ca nu este suficient. Nici pentru tine, nici pentru mine.

Timpul schimba totul in vietile noastre.  Sau poate frica. Frica de a cere mai mult decat crezi ca ti se cuvine. De a face mai mult, poate si pentru o persoana.  Ai auzit ca nu ti se potriveste.  Si ti-ai asumat ce-ai auzit fara sa pui la indoiala macar jumatate.

Nu am trait multi ani pe pamant astfel incat sa acumulez experienta unei vieti insa am vazut ca oamenii pleaca din viata ta atunci cand nu mai vad lumina din tine. Si nu o mai vad fiindca ei aleg sa nu o mai vada. Nu trebuie sa stralucesti mai putin. Sau sa iubesti mai putin. Pur si simplu considera ca au avut suficiente experiente  din partea ta incat pot sa mearga singuri pe un drum nou.

Si trebuie sa acceptam alegerea lor. Oricat de mult am vrea sa ii pastram. Ramanem in viata cu rasete, intamplari de tot felul, cuvinte soptite ,nopti albe, aventurari pe drumuri nedefinite care ne-au purtat pe cai nebanuite :), cliché  stiu, insa niciodata cu oameni. Nu ne apartin, pur si simplu. Viata din noi ne apartine. Atat.

Asa cum cineva a intrat in viata noastra, neasteptat, cateodata tot asa va si iesi. Si stii ce? Uneori cred ca este mult mai corect sa fie asa. Fiindca intreg procesul de separare de un om drag este infiorator de dureros. Cineva pur si simplu apare in viata ta. Dar cand trebuie sa il lasi sa plece o sa renunti si la tot ce v-a tinut impreuna pe parcurs.  Si nu este ”piece of cake”.

Nu exista un timp anume pentru un proces de vindecare. Cu cat un om ti-a fost alaturi in momente mai dificile cu atat iti va fi mai greu sa faci fata separarii. Fiindca momentele de cumpana ne aproprie cel mai mult. Este adevarat ca fericirea se masoara in zambete si clipe de satisfactie deplina dar la fel de adevarat este si ca oamenii care trec prin problemele vietii sunt cei care se conecteaza mai adanc unul la celalalt.

Si totusi ce ii face pe oameni sa plece din vietile noastre?

Se spune ca un om este doar o oglindire a ta. Viata il aduce in prezentul tau fiindca tu ai nevoie sa te vezi in el. Cand ai vazut tot ce era de vazut, vine vremea cand trebuie sa intalnesti pe altcineva. Si natural, acel om va fi nevoit sa plece. Fiecare dintre noi invatam permanent in viata. Despre noi insine. Invatam sa ne construim, sa interactionam, sa proiectam pentru viitor si sa transmitem mai departe ce am invatat. Ceea ce ne aduce impreuna este nevoia de a invata unul de la celalalt lectii care ne vor servi pe viitor.

Eu cred ca este o interpretare menita a absolvi lipsa curajului unora dintre noi de a ne asuma prezentul. Alegi sa pleci din viata cuiva. Nu se intampla pur si simplu.

Lectia mea de-a lungul anilor a fost ca in momentul in care cineva alege sa iasa din viata ta, apare o alta persoana care este dornica sa vada toate calitatile tale.

#sincerity #Iwilltearmyselfaparttoletyougo #takingtheeasywayout #love #truthfulness #timetofacethepast #autenticitate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s