Woman of love

 

Stam fata in fata si vorbim despre planurile noastre din acest an. Rade cand ii iau bricheta de pe masa pentru a aprinde lumanarea dintre noi. Ma intreaba daca urmeaza sa comandam vin si sa o notam ca prima noastra intalnire.

 

Ne stim deja de cateva luni, timp suficient pentru a ne impartasi cateva dintre aspiratii si cate-un secret.

Ca majoritatea femeilor, si eu, si ea, a trebuit sa trecem prin cateva relatii de dragoste incheiate prost pentru a intelege necesitatea si valoarea unei relatii mature. Si pretuirea vietii sexuale la adevarata valoare.

 

Femeile, paradoxal, sunt niste fiinte pe cat de fragile, pe atat de puternice. Prin fragilitatea lor reusesc sa creeze viata, dand nastere altor lumi, altor destine, si sunt suficient de puternice de a proteja acea noua viata pana la ultima suflare.

Cu conditia sa inteleaga complet ca ele sunt cele care detin controlul asupra propriei puteri.

Energia care pune in miscare organismele umane si le ofera resursele necesare pentru a-si indeplini cu succes sarcinile atat pe o perioada scurta cat si pe timp indelungat provine din energia sexuala.

 

Este deosebit de important pentru o femeie sa inteleaga ca energia sa sexuala este cea care ii poate oferi puterea necesara pentru a-si crea o viata sanatoasa si implinita, o imagine care sa fie in armonie cu interiorul sau.

 

Intreaga ei valoare si putere provine din energia sexuala pe care o detine cea care este capabila sa creeze alte vieti. Aceea este motorul de baza care pune in miscare intreg sistemul.

 

Atunci cand un barbat si o femeie intra intr-o relatie, se realizeaza un schimb de energii intre cei doi, fiecare oferind celuilalt ceea ce are si primind ceea ce-i lipseste.

 

Este decizia ei de a oferi darul ei cel mai de pret unui partener care nu-i este pe masura. O decizie care o poate defavoriza enorm iar daca este luata pe o perioada indelungata, o poate afecta ireversibil.

 

In cazul in care partenerii nu sunt compatibili, ambii au de suferit insa o femeie este cea care sufera cel mai mult fiindca, dintre cei doi, energia ei are o valoare net superioara, prin simplul fapt ca un barbat nu poate crea ceea ce o femeie poate. 

Vitalitatea ii poate scadea, sistemul imunitar ii este slabit, este expusa imbatranirii premature si stresului pana la a-si pierde bucuria de a trai. 

In timp, daca relatia se mentine desi nu exista compatibilitate, imbolnavirea este un deznodamant asteptat.

 

Mi se pare exceptionala ideea prietenei mele de a incepe din primavara workshopuri destinate femeilor pe tema educatiei sexuale.

 

Noi, femeile, avem nevoie de informatii prin care sa intelegem cat de important este sa ne protejam si sa alegem intelept cine ne trece pragul. Cat de important este sa evaluam corect un posibil partener si sa stim exact unde ne poate duce o decizie.

 

Mai mult decat atat, este absolut necesar ca fiecare mama sa isi informeze fiica atat despre potentialul ei cat si despre riscuri.

 

Pentru a ne dezvolta armonios avem nevoie sa intelegem ce ne sustine si ce ne saboteaza dezvoltarea.

Ma bucur sa vad ca exista oameni minunati care vor sa-si puna la dispozitie informatiile pentru a aduce valoare societatii.

Cu recunostinta din inima pentru initiativa prietenei mele, abia astept sa particip la unul dintre workshopuri.

 

 

2 thoughts on “Woman of love

  1. Foarte interesant ce spui tu aici draga Janina. Dar fiecare femeie face greselile ei in timpul vietii si poate asta o face mai atenta la maturitate. Ale tineretii valuri nu iarta pe nimeni .

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s