Inapoi in Eden – Arta feminitatii

 

Mi-am parfumat casa si-mi astept una dintre prietene in vizita, nu am mai vazut-o de peste doua luni si sunt nerabdatoare sa ajunga.  Mereu cand ne intalnim, subiectul nostru de discutie favorit este legat de schimbarile prin care trecem, atat eu cat si ea, amandoua fiind intr-un punct al vietii in care ne construim identitatea sociala.

 

Identitatea feminina.  Cumva observam ca nu ne regasim in nici o categorie folosita ca model pana acum (de exemplu tiparele feminine  – femeia de cariera, casnica, social present, dedicata familiei, fiica mereu tanara sau independenta  100%) dar din care am putea extrage cateva caracteristici, analizand si modele celebre de femei si mereu avand dezbateri  pe propriile preferinte, relatand si cum ne confruntam cu situatiile zilnice.

In primul rand a fi femeie este un privilegiu si o arta.

Ca fiecare arta, este necesara o tehnica pentru a invata a o practica armonios, estetic, acordandu-ti intreaga fiinta la repetari zilnice pentru a deprinde, in timp, maiestria si a realiza opera nemuritoare.

Femeia minunata din interior manifestata complet in exterior.

M-am gandit sa adaug o noua categorie blogului in care voi scrie in fiecare vineri un rezumat al experientei mele saptamanale cu punctele cheie ce m-au inspirat pe mine sa fiu mai feminina, care m-au conectat profund la esenta mea.

Enjoy! ❤